Cégvezetői stratégia a feladatok egyszerűsítéséhez

strategia

Stratégia

Cégvezetőként hogyan érheted el, hogy a munkád mellett a magánéleted is sikeres legyen? Egy jól bevált stratégia segítségével egyszerűsíthetnéd a feladataidat. Piroska Gyula szórakoztató, ugyanakkor tanulságos írásaiból Te is megtanulhatod, hogy hogyan lehet újra magánéleted és nyugodt éjszakád. Magyarországon sehol sem tanítják a cégvezetést, pedig cégvezetőként egyszerre több területen kell megállni a helyedet.

Ha hagytad, hogy a munka eluralkodjon az életeden, akkor a Piroska Gyula tréningek segítenek megtalálni a helyes egyensúlyt. Piroska Gyula a humor és az irónia segítségével megmutatja, hogy hogyan lehetsz hatékony, mint cégvezető, és boldog magánember.

Tanácsait, ötleteit – ha szimpatikusak – könnyedén átültetheted a mindennapokba. Egy jól bevált stratégia körvonalazódik ki, hiszen a cégvezetői tapasztalatait osztja meg veled. Ha szeretnéd visszakapni a magánéleted, de a munkádban továbbra is sikeres szeretnél maradni, akkor ismerkedj meg mások véleményével, esetleg tanulj a hibáikból.