Baleseteket előz meg az ajtóütköző

Ajtóütköző

Ajtóütköző

Érdemes vigyázni az otthonunkra, hiszen egy kis odafigyeléssel rengeteg kellemetlenség kerülhető el. Például egy szép ajtóütköző megvásárlásának köszönhetően épen maradhat a fal, mert a kilincs nem fogja megsérteni a festést vagy a vakolatot.

Ez hatalmas előnyt jelent, hiszen így nem kell bajlódni a felújítással. Szerencsére, az ajtóütköző használata egyáltalán nem nehéz, hiszen a gumis talpnak köszönhetően nincs szükség rögzítésre. További előnyt jelent, hogy oldalt is fut egy olyan csík, amelyik tompítja az ajtó csapódását.

Ennek köszönhetően se a nyílászáró, se a fal nem fog megsérülni. Az ajtóütköző viszonylag nagy tömeggel rendelkezik, ezért nem mozdul el egy erősebb csapás hatására sem. A rozsdamentes acélfelület igazán stílusosan néz ki.

Az ajtóütköző szinte bármelyik helyiségben jól mutat a lekerekített formáinak köszönhetően, ezért érdemes megrendelni az ekilincs.hu webáruházból. A csomag pár nap alatt megérkezik a kért címre, tehát nem kell többet félni a balesetektől, és egy időre a renoválásról is el lehet feledkezni.