A jelenkori emberiség az Oktoberfesten

Emberiség

Emberiség

A Münchenben évente megrendezett Oktoberfest igen nagy népszerűségnek örvend. Az emberiség fiatal, de korosabb generációi is szívesen buliznak ezen az eseményen.

Ezek az emberek önfeledten mulatnak, söröznek, miközben ápolják a hagyományokat is, ami az 1800-as évek elejére tekint vissza. A jelenkori emberiség arculata kiválóan körvonalazódik ezen a fesztiválon. Különböző nemzetiségű emberek szórakoznak együtt, óriási sörsátrak alatt.

Megtörtént már, hogy a fesztiválozók, mértéket nem ismerve, 12000 hektoliter sört fogyasztottak el, aminek aztán elég súlyos következményei lettek. Ezt szeretnék majd az elkövetkezendő években a rendezők szabályozni. Természetesen az Oktoberfestre látogatók nemcsak sört ihatnak.

A város különböző kulturális programokkal fogadja a látogatókat. Ezen kívül kipróbálhatják az óriáskereket, ami különösen egyedi képet nyújt a fesztiválozóknak. Ha az emberiség a hagyományápolásra törekszik, akkor garantáltan az elkövetkezendő években is ellátogathatunk erre az ünnepségre.