A maja Uroborosz érdekes könyv

A maja Uroborosz

Sokan ijesztgettek minket azzal, hogy 2012 decemberében vége lesz a világunknak. Az üzenet kommunikálása egy kicsit félresikerült, hiszen nyilván nem fizikai értelemben semmisült meg a Föld, hanem spirituális szempontból kezdődött el egy új korszak „A maja Uroborosz” nevű könyv szerint.

A szerző, Drunvalo Melchizedek elzarándokolt azoknak a maja bölcseknek az utódaihoz, akiktől a fent említett jóslat származik. Kiderült, hogy szerintük az új korszakban nagyon fontos szerephez jut majd a szív aktiválása.

„A maja Uroborosz” című mű alapján, minden a Legfelső Parancs alapján történik, ezért sorsszerűek ezek az események. 2012 decemberében véget ért egy korszak, mostanra pedig egy teljesen új kezdődött el. Sajnos a váltás sohasem könnyű, de a maják bölcs tanácsainak köszönhetően, egyszerűbb lehet az emberek dolga.

A maja Uroborosz az angyalimenedek.hu weboldalról vehető meg. Most kiadói áron kapható, ezért érdemes kihasználni az ebben a lehetőségben rejlő előnyöket. Személyesen átvehető Budapesten, a 12. kerületi könyvesboltban.