Van olcsó lézeres egér is

Lézeres egér

Amikor az első lézeres, igen modern mouse-ok megjelentek, sokan nem kedvelték ezeket, mert az egér gyakran ugrált, és nagyobb rántásokkor szinte kezelhetetlenné vált.

Természetesen, a nagyobb cégek hamar megoldották ezt a gondot, ezért a mai lézeres egér tökéletesen funkcionál, és a legkisebb, legnagyobb mozgásra is hibamentesen reagál. Azonban azt tudnia kell egy érdeklődőnek, vásárlónak, hogy a kiváló lézeres egér sok esetben több, mint 10 ezer forintba is kerülhet. Talán épp emiatt preferálják az optikait sokan, azonban itt is vannak hátrányok. Sokan azt tartják negatívumnak, hogy ez úgynevezett „low-sens” típusú, azaz alacsony érzékenységgel rendelkezik.

Másrészt az is rossz tulajdonsága, hogy nem bő a választék. Ha az ember bemegy egy tech, számítógép, laptop és ilyen tartozékokat forgalmazó boltba, akkor egyből feltűnik, hogy több tíz fajta lézeres egér áll rendelkezésre. Aki valóban olcsón akarja beszerezni ezt a kelléket, jól teszi, ha ellátogat az Egerek nevű oldalra, ahol szemügyre lehet venni a reális árú termékeket.