Üveges vitrin többféle változatban

Üveges szekrény

Üveges szekrény

Vannak bútordarabok, amelyek néha kimennek a divatból, aztán ismét reneszánszukat élik. Ezek közé tartozik az üveges vitrin is, ami napjainkban újra hódít. A panellakások idejében kiment a divatból, de inkább a lakásban lévő szűkös hely miatt és nem a bútor hasznavehetetlensége volt az ok.

Tény, hogy az üveges vitrin helyigénye jelentős, hiszen nemcsak egy praktikus darab, hanem a szoba dísze is. Általában olyan tárgyakat helyeznek el benne, amelyek nincsenek mindennap használatban. Díszesebb poharak, tányérok kerülnek a polcokra, esetleg egy süteményes vagy teás és kávés készletek.

Mások könyveket is elhelyeznek az üveges vitrinbe, különösen a nagyobb kialakításokban van erre lehetőség. Különféle stílusú üveges vitrin kapható, akár az ebédlőbútortól különállóan is. Egy a modell elkészíthető más-más faborítással.

Ezzel a megoldással, jól lesz illeszthető a többi elem közé. Az üvegbetétek is lehetnek többfélék a, hiszen a megrendelői ízlések is különbözőek és a szoba berendezések is. A többféle választási lehetőség biztosítja, hogy mindenki a magának megfelelőt tudja választani.