Tetőcsomagtartó bérlés kedvezményesen

Gazdaságos a tetőcsomagtartó bérlés

Gazdaságos a tetőcsomagtartó bérlés

Lassan megérkezik a tavasz és Ön szeretne elutazni a családjával valami szép helyre, esetleg a távol élő, rég nem látott nagymamát és a rokonságot akarják meglátogatni, de gondot okoz a csomagok szállítása?

Ne essen kétségbe, hiszen a budapesti Hekki Kft. üzleteiben könnyen lebonyolíthatja a tetőcsomagtartó bérlés folyamatát, ugyanis ez a cég a Thule szállítóeszközök forgalmazását és kölcsönzését tűzte ki célul azért, hogy segítségére legyen az utazni vágyóknak.

Ebben a márkaboltban szinte minden, manapság az utakon futó autótípushoz találhat megfelelő szállítóeszközt. A bérelt termékek fel- és leszerelését a cég teremgarázsában a munkatársak díjmentesen elvégzik, valamint a visszaszolgáltatott bérleményeket is megtakarítják, tehát Önnek ezzel sem kell bajlódnia.

Amennyiben egyszerre több termék kikölcsönzése mellett dönt, esetleg hosszabb időre veszi igénybe a szolgáltatást, akkor kedvezményben is részesülhet. Nagyon megéri a tetőcsomagtartó bérlés ettől a cégtől, forduljon hát Ön is hozzájuk!