Star Wars univerzum könyvek, könnyed olvasmány

Egyre népszerűbbek a Star Wars univerzum könyvek

Egyre népszerűbbek a Star Wars univerzum könyvek

Közeledik a december, ezzel közeledik a Csillagok Háborúja rajongók által annyira várt nap, a hetedik rész a divatos űroperából. A Star Wars univerzum könyvek vásárlása újra fellendült, amióta bejelentették az új rész forgatásának az elkezdését.

Tulajdonképpen 2 részben egyezett meg a Lucas Film és a Disney stúdió, de egyelőre az első rész sikerében reménykednek és utána döntenek a következő forgatásán. A rajongók reakciójából úgy tűnik, hogy szükség lesz a többi rész leforgatására is, nemcsak a következő kettőre.

A Star Wars univerzum filmek érdekessége, hogy nem követi a regényekben megadott kronológiai sorrendet, hiszen a film első három részében a történet kellős közepébe ugrottak és aztán a negyedik, ötödik és hatodik részben tértek vissza a múltba, hogy elmagyarázzák, ami történt.

Furcsa felépítés, de a Star Wars univerzum könyvek egyenként is élvezetes sci-fi regények, bárki élvezettel elolvashatja. Nem mindennapi sztori, igaz, speciális effektusok nincsenek benne, de ez nem zárja ki, hogy kellemes, könnyed olvasmánnyá váljon.