Speciális bútorszállítás és költöztetés

Bútorszállítás

Bútorszállítás

Szerencsére nem vagyunk kezdők a szakmában. Tudjuk, hogy egy költözés a megrendelőnek általában stresszes folyamat, hiszen rengeteg dolgot kell elintéznie. Ezért igyekszünk megkönnyíteni mindkettőnk munkáját. A megrendelőét azzal, hogy felkészülten érkezünk a helyszínre.

Autóinkon minden szükséges szerszám megtalálható, amellyel egy bútorszállítás elvégezhető. A magunk dolgát ugyanezzel, hogy nem kell szerszámok után futkosni, hogy munkánkat zökkenőmentesen végezhessük.

Lehet, hogy nem kell az egész lakást átpakolni, elég csak egy üzletből a megrendelőhöz szállítani a bútort. Ehhez is megfelelő csapatot állítunk össze. Gyakran rendelik meg tőlünk a nagyobb bútorok szállítását, vagy hangszer, mint a zongora fel- és lepakolását.

Ilyenkor is a bútorszállítás szabályait követjük, gondos csomagolás, figyelmes szállítás, a helyszínen való beállítás. Általában a megrendelőink ezzel elégedettek. Speciális feladatokra is kapunk megbízást, mint a nagyobb képek, szobrok átszállítása. Ezeknek a feladatoknak az elvégzésére és megszervezésére egy kis időre van szükségünk, de mi szeretjük a kihívásokat.