Sok mindenre felhasználható a drops fonal

A női ízlés és kéznek munkája mindig meglátszik a lakáson, például egy díszes, kézzel készített díszpárna vagy takaró formájában, de számtalan más módon is.

Az említett dolgokat saját kezűleg is előállíthatjuk, amihez a drops fonal azért ideális, mert rendkívül kedvező áron juthatunk hozzá, tehát egy nagyobb mennyiség sem terheli meg a családi kasszát különösebben. 19 gyönyörű színben kapható ez a csodálatos alapanyag a nordfonal.hu webáruházban. Tulajdonképpen a drops fonal egy klasszikus, 8/4-es tiszta pamutszál, aminek az alkalmazásával kiváló lehetőségünk adódik az árnyalatokkal való játékra. Így készíthetünk belőle színes, vidám takarót vagy párnahuzatot, amivel igazán barátságossá és otthonossá tehetjük a helyiséget, ahol elhelyezzük.

Ugyanakkor a drops fonal remek alapanyagnak számít a nyári ruhadarabokhoz, kiegészítőkhöz, illetve horgolt csodákhoz egyaránt. Nagyon aranyos gyerekruhák is készíthetőek a felhasználásával. Tehát sok célra használható a drops fonal, az ügyes kezű személyeknek érdemes beszerezniük belőle.