Rendeljen a méhpempő hagyományos és bio változatból!

Méhecske akcióban

Méhecske akcióban

Annak ellenére, hogy a természetes anyagokra és gyógynövényekre, valamint az élelmiszerekre nem mondható, hogy gyógyhatásúak, hiszen pontos szabályozása van annak, hogy mi nevezhető ezen a módon.

Nagyon sok kísérletnek kell igazolnia a hatást, amelyek meghatározott körülmények között végzendők. Ennek ellenére, a méhpempő hagyományos és bio kivitelben, számos leírásban szerepel mint gyógyhatással bíró készítmény.

Ezek inkább a méhpempőről való tapasztalati úton szerzett megfigyelések a helytállóak. A méhpempő hagyományos és bio kivitelben is minden esetben magas tápértékkel bír. Hiszen a szorgos munkával összegyűjtött anyagot, a méhek kizárólag a méhkirálynő táplálására használják. Az emberek számára is megfelel a méhpempő, ami hagyományos és bio kivitelben is kapható.

Elsősorban az idegrendszerre, a termékenységre, de pajzsmirigyproblémákra, hormonális problémákra és még nagyon sok minden másra van jótékony hatással. Weboldalunkon igyekeztünk felsorolni a betegségeket, amelyekre felhasználói tapasztalatok és szakirodalmi adatok is vannak.