Oculus Rift VR bérlés rendezvényre

VR bérlés rendezvényre

VR bérlés rendezvényre

VR eszközöket szeretne beszerezni egy rangos eseményre, hogy így mutathasson be egy prezentációt? Ha valami izgalmas dolgot szeretne mutatni, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk a megvalósításban! A VR bérlés rendezvényre, előadásokra már nem egy elképzelhetetlen dolog, vállalatunk az első között van ezen a téren.

Az 5 éve piacra dobott Oculus Rift egyike a legelső VR szemüvegeknek, ami mai napig nagy népszerűségnek örvend. Kedvező áron biztosított részünkről a VR bérlés rendezvényre vagy bármilyen hasonló alkalomra, méghozzá animátorral együtt. Érdemes árajánlatot kérni, hiszen ezzel garantáltan egyedi dolgot tud biztosítani a vendégeinek, az esemény résztvevőinek.

A VR bérlés rendezvényre drónnal együtt is kérhető, ilyenkor a reptetés során kamerán keresztül látható tájakat, városokat, épületeket lehet a szemüvegen keresztül bemutatni. Cégünk nemcsak virtuális eszközöket biztosít, hanem gyerekzsúrokra és szülinapi partikra ki lehet bérelni tőlünk karaoke szetteket, esetleg retro vígjátékokat.