Nem játék a légzésvédelem!

légzésvédelem

Légzésvédelem

Nagyon sok olyan speciális munkakör van, ahol kifejezetten figyelni kell a biztonságra, mert azt a körülmények komolyan megkövetelik. A Covid jelenséget leszámítva is komoly hangsúlyt érdemel a légzésvédelem, főleg ipari, laboratóriumi állapotok között. Vannak, akik a csatornában, pincékben vegyszerek között dolgoznak, így bármikor kontaktusba kerülhetnek olyan veszélyes anyagokkal, amelyek negatívan hathatnak az egészségükre.

Szerencsére már biztosított a megfelelő védőruházat és légzésvédelem, de a rendszeres használat során mindig újítani kell az eszközöket. A légmentesen záró maszkok a speciális filtereken keresztül szűrik meg a levegőt és kötik abszorbereikhez a káros gőzöket, gázokat.

Ezek lehetnek szerves vagy szervetlen komponensek. A szűrők ugyanakkor minden alkalom során veszítenek a hatékonyságukból, így azok cserére szorulnak. A légzésvédelem ezen kiegészítői a shop.zebrekm.hu oldalon könnyedén elérhetőek. Mérjük fel a teljes palettát, majd pedig döntsünk idényre szabottan a kivitelek között, hogy jelenlétükben bármilyen helyzetben bátran fellélegezhessünk!