Ne a saját munkatársaira bízza a vírusirtó kiválasztását

Vírusirtó kiválasztás

Vírusirtó kiválasztás

A kis- és középvállalatok többségének nem éri meg „házon belül” foglalkoztatni informatikust, hiszen nagyon ritka, hogy egy saját, főállású rendszergazda munkaideje jól ki lenne használva. De ugyanolyan káros, ha senki sem foglalkozik a vállalkozás informatikai hálózatával.

A leghatékonyabb ha Ön sem saját alkalmazottaira bízza a rendszer karbantartását, vagy a vírusirtó programok kiválasztását és futtatását. Ismerje meg a Macrotel Kft teljeskörű rendszergazda szolgáltatását.A rendszergazda szolgáltatás díja előre kalkulálható és költségként leírható.

Nem fordulhat elő, hogy éppen akkor nem elérhető az informatikus, amikor a legnagyobb szükség lenne a munkájára. Felügyeleti szervereinkkel folyamatosan monitorozzuk partnereink informatikai rendszerét, és ha meghibásodás történik, egy szakember azonnal a segítségére siet.

A nem megfelelően működtetett számítógépek, egyéb eszközök, vagy a vírusirtó lejárta, esetleg hiánya miatt csökkenthet a munkavégzés hatékonysága, rosszabb esetben adatvesztés is történhet.