A napi pozitív gondolatok életben tartó ereje

Napi pozitív gondolatok

Sokak szerint minden fejben dől el. Horváth Nikoletta, a ritka Erdheim–Chester kórral diagnosztizált szombathelyi lányt a napi pozitív gondolatok erősnek és boldognak tartják meg Őt, annak ellenére, hogy 13 éve vesztette el a látását, 7 éve pedig a veséi is leálltak.

Nem sokkal azután, hogy az utóbbi 2012-ben megtörtént, Niki elhatározta, belekezd egy blogba, ahol nemcsak megosztja a történetét, de segít majd motiválni és az élet szépségére emlékeztetni azokat az elkeseredett embereket, akiknek az övéhez hasonlóan nehéz sors jutott.

A blog neve és címe VakVagány lett, amit először ékezet nélkül kezdett el „vakvagany” néven, az olvasóra bízva a döntést, hogy vakvágánynak tekinti-e Niki életét és a blogjának a feladatát, vagy éppen ellenkezőleg, vagánynak és inspirálónak.

„Motiváció minden napra” és „A pozitív gondolkodás hatalma” címen írt cikkeinek köszönhetően, a blog egyre nagyobb olvasótábornak örvend. A napi pozitív gondolatok erőt adnak másoknak és Niki ennek köszönhetően, már szintén sokkal boldogabb.