Nagyon fontosak a gitár akkordok

gitar akkordok

Gitár akkordok

Mindig is irigyelted azokat, akik tudnak valamilyen hangszeren játszani, még ha csak haladó szinten is? Akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a gitár akkordok világával! A gitározás eléggé elterjedt a fiatal zenészek körében. A hangszer maga elég nagy, viszont egyáltalán nem nehéz és akusztikus illetve elektronikus gitár közül is választhatsz.

A gyakorláshoz nem muszáj újat venned, mert egészen biztosan a közvetlen környezetedben is találsz olyasvalakit, aki szívesen eladná. A gitár akkordok helyes, harmonikus fogása a gitározás alapját jelenti. Ha teljesen kezdő vagy, akkor is könnyedén megtanulhatsz heti szinten 3-4 akkordot is. Mint minden tanulandó dologgal, ezzel is az a helyzet, hogy a tökéletes elsajátításhoz rengeteg gyakorlásra és szorgalomra van szükség.

Amennyiben alázatosan gyakorlod be a gitár akkordokat, akkor rövid időn belül azt fogod tapasztalni, hogy tudsz zenélni. Gondolj csak bele, hogy mennyire csodálatos érzés lesz, ha már magadtól tudod majd lejátszani a kedvenc dallamaidat! A gitár akkordok lefogása tehát lényegében a legfontosabb momentum, de ahhoz, hogy másokat is szórakoztatni tudj a játékoddal, ennél azért sokkal több kell. Nyilván van benned némi zeneiség, de még az is kevés. A gitár akkordok lefogása mellett, folyamatosan gyakorold a kottaolvasást is! Rendben van, hogy ismered a hangjegyek helyeit, de a kottaolvasásnak, csak úgy, mint a hagyományos olvasásnak, folyékonynak kell lennie. Ahhoz, hogy gördülékenyen, fennakadás nélkül gitározhass, ezt a készségedet is fejlesztened kell.

Igazából minden csak rajtad múlik, az elhivatottságodon. A gitarozom.com nagyon jó alapot szolgáltat a tanuláshoz. Ahhoz, hogy megkaphasd a tananyagot, mindössze fel kell menned a weboldalra és igényelned azt a saját elektronikus levelezési címedre. PDF formátumban letöltheted rögtön az akkordokat, amely révén elsajátíthatod önállóan, miként működik pontosan a gitár akkordok lefogása. Ne legyél rest, késlekedésnek semmi helye a zene világában! Kezdj neki a tanulásnak minél előbb!