Mozgatható babarács nyaralásra

Könnyen leszerelhető, hordozható babarács

Könnyen leszerelhető, hordozható babarács

Egy kisgyermek lakókörnyezetét a család úgy alakítja ki, hogy az előre láthatóan veszélyes helyektől megóvják őt, illetve csökkentsék azoknak a baleseteknek a súlyosságát, amelyek megtörténhetnek vele.

A bébiőr, a babarács és a szekrényzárak mind arról árulkodnak, hogy a szülők előrelátóan gondolkodnak a pici biztonságát illetően. Viszont, egy hosszabb nyaralás vagy rokonlátogatás alkalmával, ebből a biztonságos környezetből ki kell lépnie a családnak.

Ekkor is érdemes bepakolni az autóba néhány olyan eszközt, ami nagyban megkönnyítheti a kicsi felügyeletét. A mozgatható, több darabból álló babarács nagy segítséget nyújt abban, hogy a gyermek játékterét behatárolja, bárhol is legyen az.

A rokonok házának forró kandallóját, lépcsőfeljáróit és lejáróit is el lehet barikádozni velük, így az egyszerű, őszinte gyermeki kíváncsiság nem vezet balesethez. A babarács az egyik olyan biztonsági eszköz, amit mobilisan lehet alkalmazni, a lakásbelsőktől függetlenül. Ugyanakkor a babarács mellett, a leesés-gátló és az utazáshoz használt biztonsági eszközök is segítő kezet nyújthatnak.