Monin szirup különleges formában

Monin szirup

Monin szirup

Kedveli az édes ízeket? Akkor a Monin szirup valószínűleg elnyeri majd a tetszését! A segítségével még finomabbá lehet tenni az italokat és az ételeket. A gasztronómiában egyre többször használják, a különlegességének köszönhetően.

Számtalan ízesítésben lehet megvásárolni a diszkontital.hu internetes áruházból. 0,7 literes változatban áll a vásárlók rendelkezésére. Rendelhető hozzá egyedi pumpa, hiszen így sokkal könnyebb az adagolása. A Monin sziruphoz vehető mérce is.

Az ára attól függ, hogy Ön milyen ízesítést választ. Egyáltalán nem kell mélyen a tárcájába nyúlnia, ha rendelni szeretne. Kóstolja meg a banános, a bazsalikomos, az áfonyás, a kardamomos vagy a kakaós ízesítések egyikét! Ezek különösen jól illenek a koktélokhoz. Néhány típust cukormentes változatban is meg tud vásárolni.

A Monin szirup akkor is megfelelő választást jelent, ha Ön inkább a kesernyés ízeket kedveli, hiszen ebben az esetben is megtalálja majd a számítását a készletben. Nézzen körül és válasszon körültekintően!