Mobil nyomtató a komoly futárcégeknek

Kiváló mobil nyomtató

Évről-évre olyan eszközök jelennek meg a technikai fejlődés hatására, amelyek megkönnyítik a mindennapjainkat. A mobil nyomtató különböző munkaterületeken jelent nagy előrelépést. A számlázás, a vonalkód nyomtatás révén, ezentúl nem lesz asztalhoz kötve.

Hatalmas előrelépést jelent a logisztikában, a szállítócégek esetében, mert ott helyben rögtön alkalmazható. Kézzel fogható számlát lehet vele kiállítani pár pillanat alatt. Sok papírmunkától kíméli meg a munkáltatót és az alkalmazottat is. A mobil nyomtató egyszerű használata igen hatékony eszköz.

Az autóban is tölthető a műszerfalhoz rögzítve, de ha szükség van rá, akkor a használója bárhová magával viheti, mivel övre lehet akasztani. Az ilyen eszközökkel felgyorsulnak a határidős feladatok. Sokkal jobban be lehet tartani a kényes időpontokat és minden ügyfél elégedett lesz.

A mobil nyomtató képességei nem maradnak el az asztali társaitól, mivel ugyanolyan precízen és képes kinyomtatni a szövegeket és különböző ábrákat. A Bluetooth technológiájának hála, egyszerűen kezelhető bármelyik okostelefonról.