Még mindig népszerű a Watchdogs

Watchdogs

A videójátékok hatalmas fejlődésen mentek át az elmúlt évek alatt. A játékosok igényei is átalakultak és most már kialakult egy bizonyos „gamer“ generáció, akiknek a mindennapjaihoz hozzátartoznak a különféle játékok.

A Watchdogs nagyot szólt amikor kiadták, hiszen ilyen koncepcióval még nem találkoztunk eddig. Egy hatalmas nyílt világban várnak ránk igen veszélyes kihívások, ahol elsősorban nem a golyózáporon van a hangsúly, hanem a hackelésen.

A főhősünknek ugyanis az a különleges képessége, hogy szinte bármilyen elektronikus rendszert képes feltörni, így manipulálva az események történéseit, amiket a saját javára fordít.

A Watchdogs első része óta már megjelent a második is az újgenerációs konzolokra, mint az Xbox One, illetve a Playstation 4 és PC-n is elérhető, tehát egy multiplatform címről beszélünk. A mai gamerek mélyen a zsebükbe kell nyúljanak, hogyha a hobbijuknak szeretnének élni, ám az olyan nagy kiadók, mint a Ubisoft, néha ingyenes letöltést kínál bizonyos címek esetében. Így volt ez az Watchdogs-al kapcsolatban is.