A közlekedési jog szakértője Önnek is segít

Közlekedési jog

A jogszabályok világa nagyon szövevényes és egy laikusnak sokszor értelmezhetetlen, ezért ha valaki törvényt sért, ami miatt eljárást indítanak ellene, akkor feltétlenül szükséges egy szakértő segítsége.

Közlekedési jog körébe tartozó ügyek esetében, Dr. Janklovics Ádám ügyvédet érdemes felkérni a védelem képviselésére, ugyanis ez a fő szakterülete és vallja, hogy mindig mindent megtesz azért, hogy minimalizálja a büntetést.

Minden ügyfél esetében részletesen kidolgozza a védekezési stratégiát, amiben igazságügyi szakértők is segítenek neki. A összes eljárási cselekményen részt vesz, nem lesznek kifogások, hogy miért nem ért rá ezen vagy azon a megbeszélésen, bírósági eseményen jelen lenni.

Az ügy lezajlásáig a képviselt személlyel állandó kapcsolatot tart fent és szükség esetén soron kívüli konzultációkra lehetőséget kínál. Tehát belátható, hogy közlekedési jog terén nincs ennél jobb ajánlat, így ha közúti baleset okozásával, ittas, bódult állapotban való vezetéssel, cserbenhagyással vádolják, akkor keresse fel Ön is!