Könnyű a Santoro ergonomikus iskolatáska

ergonómikus iskolatáska

Ergonómikus iskolatáska

Ugye Önnek sem mindegy, hogy kislánya mennyi súlyt cipel az iskolába vagy haza? A hátat nagyon hamar megviselheti a sok könyv és füzet terhe, amit a gyermek mindennap kénytelen vinni. A Belmil tervezői ezért is figyeltek oda az iskolatáskák tervezésénél, mert számukra is fontos szempont volt, hogy a formázott hát- és váll-kialakításának köszönhetően, levegye a gyerekről a terhet. A Santoro ergonomikus iskolatáska például egy szuper könnyű, csupán 1,1kg.

Erős, vízálló anyagból készült, így az esős időben sem fog tönkremenni. Az alján lévő műanyag merevítés szintén a hosszú élettartam titka. A Santoro ergonomikus iskolatáska minősége annyira megkérdőjelezhetetlen, hogy a gyártó 2 év garanciát is ad rá.

A praktikus térelosztás, fényvisszaverő sávok, a tartós gumírozott fül mind amellett szólnak, hogy szerezze be gyermekének. A Belmil ergonomikus iskolatáska kímélő programmal, kevés mosószerrel a mosógépben tisztává varázsolható. Ez a modell az ortopéd orvosok és gyógytornászok által is ajánlott iskolatáska.