Könnyen le- és felszerelhető sorfüggetlen napraforgó asztal

sorfüggetlen napraforgó asztal

Sorfüggetlen napraforgó asztal

Magyarországon sokfelé termesztenek napraforgót, aminek a betakarításához elengedhetetlen a kombájn, de ezenkívül még egy speciális kiegészítőre is szükség van. A sorfüggetlen napraforgó asztal az aratógép elejére szerelhető. A Giga Farm Kft. kínálatában lévő adapter bármilyen kombájnnal kompatibilis. Egyszerű, mégis masszív felépítése garantálja a zökkenőmentes működést.

A gyártó 3 év teljes körű garanciát ad a sorfüggetlen napraforgó asztalra. Ennek az eszköznek a segítségével a betakarítás rendkívül gyorsan lebonyolítható, és szerkezet hatásfoka is kiemelkedő, hiszen általa a veszteség is minimálisra csökkenthető. További előnye, hogy nagyon kevés karbantartás mellett is hosszú ideig használható.

A gigafarm.hu weboldalon nincsen árjegyzék, ezért árajánlatkéréssel az ügyfélszolgálati munkatársakhoz kell fordulni. A sorfüggetlen napraforgó asztal könnyedén felszerelhető, tehát szó sincs nehéz kezelhetőségről sem. A vásárlás ugyancsak a kapcsolatfelvétel után bonyolítható le. A megrendelt termék kiszállítása hamar lezajlik.