Kézműves szappan többféle összetevőből

Kézműves szappan

Kézműves szappan

Egyre többen jönnek rá arra, hogy az üzletekben megvásárolható kozmetikai termékek túl sok vegyszert tartalmaznak, ami nem tesz jót a bőrüknek. Bőrirritációt, szárazságot okoznak, ami rendkívül kellemetlen. Ezért is lettek keresettek a kézműves szappan termékek, amelyek semmiféle vegyszert nem tartalmaznak.

Nemcsak a patikákban vagy a hagyományos üzletekben lehet beszerezni ezeket, hanem az interneten is. A borzaszappan.hu webáruházban kapható kézműves szappan kecsketejjel készül, amiből többfajta is kapható, normál, száraz, zsíros és érzékeny bőrre egyaránt.

Az összetevők között megemlítjük a shea vajat, a levendulát, az olívát, a körömvirágot, de kapható itt fahéjas, kávés, kamillás is. Természetesen a felsorolás messze nem teljes. Ezért tanácsos ellátogatnia ebbe az online boltba,

hogy végignézze a termékeket és kiválassza a bőrének leginkább megfelelő kézműves szappant. Ugyanitt vásárolhat testápoláshoz használatos termékeket, különböző krémdezodorokat, illetve a szappankészítéshez szükséges alapanyagokat is.