Bérelt busszal, kényelmesen

Buszbérlés

Buszbérlés

Manapság az emberek egyre többet utaznak. Ez van, amikor turistautakat jelent, de sokszor egyfajta vándorlást a munka és megélhetés után. Ezért a buszbérlés iránt cégünknél nagy az érdeklődés. Kis, közepes és nagy buszaink csoportokat és magánszemélyeket is szállítanak.

A buszbérlés minden esetben vezetővel lehetséges, hiszen cégünk profi sofőröket alkalmaz annak érdekében, hogy az utasok maximális biztonságban legyenek. Emellett a járműparkot is védik. Nem engedhetjük meg, hogy általunk ellenőrizetlen sofőrök vezessék buszainkat, hiszen komoly értékekről van szó.

A buszbérlés minden alkalommal ellenőrzött járműparkból történik. A műszaki vizsgákon felül, mivel a buszok sokat vannak úton, folyamatos műszaki ellenőrzés alatt vannak.

Ez elengedhetetlen, hiszen a mai körülményeknek megfelelő kényelem és sebességek mellett elengedhetetlen a folyamatos ellenőrzés. Amennyiben szükséges, a buszokhoz utánfutót is tudunk biztosítani, hiszen ha síelésre vagy nyaralásra indul egy csoport, előfordul, hogy a csomagoknak plusz helyre van szükségük.