Kellys bicikli kezdőknek és haladóknak

Kellys bicikli

Kellys bicikli

Nem könnyű olyan kerékpár márkát találni, amelyik egyszerre szolgálja ki a kezdő és haladó bringások igényeit. Szerencsére, a Kellys bicikli gazdag választékban kerül értékesítésre, ami magába foglalja az amatőröknek és a profiknak készült modelleket is. A cég katalógusában kifejezetten a nőknek és a gyermekeknek készült kerékpárok is megtalálhatók.

A preferenciáktól függetlenül mindenki rátalálhat a számára megfelelő modellre megfizethető áron. Nem meglepő, hogy a szakértők és az amatőrök a márka számos előnye miatt szívesen vásárolnak Kellys biciklit, amelyek közül a legfontosabbak a versenytársak magas árképzéséhez viszonyított optimális ár. A gyártó a termékeit kizárólag Európában, leginkább a Szlovákiában található gyáraiban állítja össze.

A vállalat saját tesztközponttal rendelkezik, ahol minden új modellt alaposan tesztelnek a tömegtermelés előtt. A Kellys biciklikhez hagyományos japán és amerikai gyártóktól, közöttük a Shimano-tól és a Fox Racing Shox-tól rendeli az alapvető alkatrészeket.