Kedvezményesen megvehető a fa falióra

Fa falióra

Az idő mérése régóta fontos az emberiség életében. Ennek követése az életünk része, hiszen minden az időhöz köthető. Nem is csoda, ha még a digitális eszközökbe is alapból beépítették, hiszen a kijelzőkön ott világít mindig a pontos idő.

Az igazán klasszikus azonban az analóg óra, legyen az épp fali vagy karra rögzíthető. Ha az előbbit keressük, hogy a szoba vagy a konyha falán díszelegjen, akkor webboltunk fa falióra felhozatalát lesz érdemes alaposabban átnézni. A pontos működését a kvarc szerkezet biztosítja, természetesen egy ceruzaelem is kell hozzá. Az egyik legnépszerűbb a Rhythm mutatós szerkezetű fa falióra, ami sötétbarna keretével minden konyhabútorhoz vagy nappalihoz tökéletesen passzol.

Könnyedén megrendelheti az internetes áruházból. A gyári csomagolásban érkező szerkezet súlya nagyjából 600 gr. A gyártó az időmérő egységre 1 éves garanciát ad. Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha minőségi, nemzetközi karórákat szeretne rendelni, mint például a Casio, Orient vagy Daniel Wellington!