Itt vannak az aktuális Spar kedvezmények!

Online katalógus

Ha akciós vásárlásról van szó, akkor érdemes mindenkinek megtekintenie vásárlás előtt azokat a reklámújságokat, amelyeket a minimarketek, szupermarketek és hipermarketek megbízásából nyomtatnak ki és szórják szét a lakosság körében.

A postaládában nem biztos, hogy ott lesznek az aktuális Spar kedvezmények reklámújságjai, de szerencsére megtekinthető online felületen is. Aki az Újságomat internetes oldalra kattint, annak minden bizonnyal könnyedén elérhetővé válnak az aktuális Spar kedvezmények.

Megtekinthető, hogy az adott héten milyen zöldség és gyümölcs leárazások vannak, melyek az akciós konzervek, húsok vagy pékáruk. Természetesen nemcsak a Spar törzsvásárlói tudják figyelemmel követni a heti árleszállításokat.

Az Auchan, az Aldi, a Pepco, és az aktuális Spar kedvezmények esetében is, az üzletlánc szintén újsággal tájékoztatja a vásárlóit, ami ugyanúgy online formában is elérhető. Akinek van pár perce, nyugodtan megtekintheti a kedvezményeket az okostelefonjáról is, így még spórolni is lehet! Vásárlásra fel!