Ismertebb üzemanyag tartály típusok

Minőségi üzemanyag tartály

Minőségi üzemanyag tartály

Vannak bizonyos, üzemanyagok tárolására kifejlesztett, kialakított eszközök, amikben nyugodtan meg lehet bízni, hiszen több ezer kliensnek elégítették ki az igényeit ezen tekintetben. Az DTO típusú kármentőteres üzemanyagtartály is idetartozik, ami nemzetközi megfelelőségi engedéllyel rendelkezik, tehát bármikor bizonyítható, hogy megfelel a követelményeknek, amik nem csak hazánkban igen szigorúak, hanem más országokban is.

Ez a berendezés a gázolajtárolás és kiszolgálás területén igazán kifogástalan minőséget biztosít, ami miatt ebben nem lehet csalódni. Ezen üzemanyagtartály kiváló megoldást jelent abban az esetben, amikor a tankolás költségét szeretné az ember a lehető leghatékonyabb módon csökkenteni. Ezzel valóban elérhető az azonnali megtakarítás, és egy év után abszolút lehet érezni a hatást. Erről az üzemanyagtartály fajtáról tudni kell, hogy szimpla fallal rendelkezik és fekvő hengeres kialakítással bír.

Sőt, emellett adott az olajálló lakkréteggel bevont szénacél kivitel is, amit kiegészít a kármentő medence és opcionálisan a védőtető is. Nem is csoda, hogy a piacon kapható eszközök közül sokan nevezik ezt az egyik legbiztonságosabb modellnek. A másik igen elterjedt üzemanyag tartály a DTO G.E. típusú gázolaj/fűtőolaj tárolókellék. Ez is, akárcsak a másik, rendelkezik a megfelelő engedélyekkel. Ennél megfigyelhetőbb a korszerű jelleg, ugyanis mobil tartályok, dómfedelükön generátorok, házi vagy üzemi fűtőberendezések gázolaj vagy fűtőolaj ellátására kialakított csatlakozással is bír, ami sokaknak egy kötelező szempont.

Ez az üzemanyag tartály is szimpla fallal bír és fekvő hengeres. Itt is adott az olajálló lakréteg, ami akár 10 évvel is meghosszabbíthatja az adott tartozék élettartalmát. Egyes darabok még 30 év után is remekül helytállnak, a legkisebb meghibásodás nélkül. Ez az üzemanyag tartály alkalmas 1000 és 30 000 liter tárolására is, és mindenképp azt kell megvenni, amely ki tudja elégíteni a kliens igényeit. Természetesen, engedéllyel rendelkező konténeres változatban is elérhető ez a típusú üzemanyag tartály.