iPhone 7 tok, fólia, vajon időben meglesz minden?

A védelmező iPhone 7 tok

A védelmező iPhone 7 tok

Már mindenki megszokta, hogy az új telefonok megjelenésénél óriási porkavarás történik, mivel a nagyközönség érdeklődősét minél magasabb szinten kell tartani. Ez különösen érvényes az iPhon telefonok megjelenésénél. Az is megszokott dolog már, hiszen nem az első telefon megjelenés náluk, hogy a gyári specifikációkat időben elküldik a kiegészítők gyártóihoz.

Az utóbbi időben, több iPhone 7 tok gyár alkalmazottja szivárogtatott ki, akarva-akaratlanul képeket az új telefon méreteiről, alakjáról. Az iPhone 7 tok gyártására legalább 6 hónapra van szükség ahhoz, hogy a szeptemberi tervezett piacra bocsátáskor, a megfelelő mennyiségű kellék álljon a kereskedők rendelkezésére. Az Apple arra számít, hogy az új telefon sokkal nagyobb jövedelmet hoz majd, mint az iPhone 6-os széria. Ezért a marketingkampányok egyre erőteljesebben híresztelik, feszegetik, hogy mennyivel jobb teljesítményű lesz majd az iPhone 7-es széria az előző szériákhoz képest.

Az iPhone kellékek gyártói izgalommal várják az Apple legújabb telefonjának a megjelenését, hiszen ez egy egész kereskedelmi láncot üzemeltet a háttérben. Az iPhone 7 üvegfólia gyártók is felsorakoztak a kellékgyártók mellé, hogy időben legyen elegendő védőfólia az üzletekben. Hatékony marketingfogássá vált már több alkalommal is, hogy a telefont védőfóliával együtt, kedvezményes áron fogják forgalmazni. Ez óriási nyomást jelent az iPhone 7 üvegfólia gyártókra, mert az idő nagyon kevés a több ezer darab legyártására.

De a telefon tervezői erre időben számítottak és már március elején a kellékgyártók rendelkezésére biztosították a gyártáshoz szükséges adatokat. Persze a telefon külseje már biztosan nem változik, de a belső felépítése még mindig a köd fátyla alatt lakozik. Az iPhone rajongók izgalommal várják a nagy esemény eljövetelét, reménykedve abban, hogy minden a rendes kerékvágásban fog menni és szeptemberben megkaphatják az új játékszerüket. Kívánjunk nekik sok szerencsét ahhoz, hogy a telefonnal iPhone 7 tok , valamint üvegfólia is kerüljön a dobozba.