Infraszauna vagy hagyományos szauna?

Infraszauna

Ön is szeretné frissebbnek és fittebbnek érezni magát egy hosszú nap után? Ez egyszerűen elérhető egy infraszauna használatával. Más szaunákhoz képest, ez nem terheli meg nagyon a szervezetet, mivel alacsonyabb hőfokon működik.

Egy nagyon forró levegőjű szaunázás után az ember sokszor fáradtnak érzi magát, sőt, sokan nem is bírják, a megemelkedett pulzusszám miatt, így mindenképp előnyösebb az infraszauna. Ahhoz, hogy a szaunázással elérjük ezt a frissességet, már nem is szükség elhagyni az otthonunkat, hiszen beszerezhetünk egyet a lakás valamelyik szabad helyére, így bármikor elérhető lesz számunkra.

A nagy választékban megtalálhatóak egy-, két-, három- vagy négyszemélyes modellek is, vagyis egészen kicsitől a nagy méretekig is megvásárolható.

Hemlock fenyőből vagy vörös cédrusból készült változatok közül lehet válogatni attól függően, hogy mennyire világos vagy sötét berendezést szeretnénk. Kedvező áron kaphatóak, valamint az ország bármely részére ingyenes a szállítás, és kérésre az infraszauna beszerelését is elvégzik.