Ilyen egyszerű az autókárpit tisztítás házilag

Kárpittisztítás

Annak ellenére, hogy sokan használnak védőhuzatot az autóülésekre, mégis az évek alatt elpiszkolódik az alatta lévő kárpit. Ennek alapos tisztítása időigényes, ugyanakkor az autókárpit tisztítás házilag is elvégezhető.

Ehhez korszerű berendezés kölcsönözhető, amivel gyerekjáték tisztává varázsolni a kárpitot. A gép mos és szárít is egyben, valamint fertőtlenít is. Ennek akkor van jelentősége, ha esetleg az autóban gyakran háziállatot is szállítunk, hiszen akkor az utána maradt szennyeződések semlegesítéséhez erre valóban szükség lehet.

Az ülések kitakarítása mellett, a szőnyegek és az autókárpit tisztítás házilag is időről időre aktuális lehet, hiszen még akkor is, ha védőszőnyegeket használ az autós, nem lehet elkerülni, hogy az eredeti ne piszkolódjon be a használattól.

A korszerű tisztítószerek és eszközök ma már nem ismernek lehetetlent, így a legkisebb erőfeszítés nélkül az autókárpit tisztítás házilag is lehetséges. A tisztítás során nem csak a foltokat, de a port is alaposan eltávolítja a tisztító berendezés és így majdnem vadonatújjá varázsolja.