Gyorsan kötő beton az ideális választás

gyorsan kötő beton

Gyorsan kötő beton

Amikor egy kerítést akarunk telepíteni olyan környezetben, ahol nem áll rendelkezésünkre többek között áram, akkor komoly problémával nézünk szembe. Az alapnak a kiásása nem okoz gondot, de a feltöltése megfelelő minőségű anyaggal már jelenthet némi fejtörést. A gyorsan kötő beton tökéletes megoldásként szolgál erre a kihívásra.

Amikor nincs különösebb statikai igénybevétel, ami azt jelenti, hogy nem történik az elem komoly megterhelése, olyan esetekben utolérhetetlen. A termék már teljesen kész, egyedül vízzel kell összekeverni. Ezt megtehetjük hagyományos módon keverővel vagy egy targoncában lapáttal.

A gyorsan kötő beton még erre sincs feltétlenül szükség, mert az is elég, ha beleöntjük a zsák tartalmának egy részét a későbbi helyére, ahhoz elegyengetés után kellő mennyiségű vizet töltünk, majd jöhet a következő réteg, amíg elkészülünk. A gyorsan kötő beton rászolgál a bizalmunkra, amit azonnal tapasztalni fogunk. Így már gyerekjáték a kerítésépítés, még a mező közepén is. Fordítsuk hasznunkra a modern technológia vívmányait!