Forradalmian új a Dune HD médialejátszó

Médialejátszó

Médialejátszó

Elképesztő módon fejlődnek az otthoni filmnézésre kialakított berendezések, eszközök, és manapság már a házimozi rendszerek mellett egy kisebb méretű szerkezet is képes garantálni a sikert. A csodálatos effekteket a médialejátszó biztosíthatja, az a tartozék, ami egyre inkább központi szereppel bír akkor, amikor a lakásban történő filmnézésről, zenehallgatásról van szó.

A profibb darabok igazán egyedi, nívós képminőséget biztosítanak a VXPŸ technológiának köszönhetően, ami például az előző típusú Dune HD modellekhez képest igen nagy előrelépést jelent. Itt említést érdemel a Dune HD 4k Solo fajta, ami az első változata a gyártónak, és képes a 4K-s képfeldolgozásra és megjelenítésre is.

Ez azt jelenti, hogy a képminőség roppant színvonalas, ami által az ember úgy érezheti magát, mintha moziban lenne. Ezen fajtájú filmek H.264 és H.256 kódolás mellett is lejátszhatóak. Azt azonban nem árt tudni, hogy a HDMI 1.4b videokimenet miatt csak a maximális 30 FPS képsebesség érhető el. Érthető, hogy ez a médialejátszó sokaknak bevált.