Ettől függ az átlátszó ponyva ár

Átlátszó ponyva ár

Átlátszó ponyva ár

Ha ponyváról van szó, biztosan tudjuk, hogy számtalan felhasználási terület létezik. Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy mitől is függ az átlátszó ponyva ár, egyáltalán fontosabb-e mint az adott termék minősége. Először is tisztázandó, hogy milyen felhasználási területeken érdemes átlátszó ponyvát bevetni.

Szinte száz százalékos fényáteresztő képességének köszönhetően, alkalmas lehet rendezvényhelyszínek térelválasztása során, oldalfalként vagy fényáteresztő ablakként. Azonban, ma már PVC ponyvák tekintetében is rendkívül széles a választék, így az átlátszó ponyva ár illetve árak is nagyon széles skálán mozoghatnak, elsősorban a minőség függvényében.

Az átlátszó ponyvákról tudni érdemes, hogy hiányzik belőlük a szöveterősítést, ellenben egy nagyon ellenálló anyagról van szó, ami még a fényt is átengedi. Az Aka Digital Media forgalmazásában kapható Mabbiflex átlátszó vagy víztiszta ponyva anyagok pedig majdnem száz százalékban fényáteresztő képességgel bírnak, hatását tekintve pedig az üveghez hasonlatos, annyi különbséggel, hogy normál körülmények között nem reped vagy törik össze.

A Mabbiflex ponyvák beépíthető ponyvákba fényáteresztő ablaknak, de akár teljes oldalfalként is funkcionálhat. Az átlátszó ponyva ár kérdésben a legfontosabb viszont az anyagvastagság, ugyanis ez határozza meg az adott termék értékét. A vállalat által forgalmazott 0,8 mm vastagságú ponyvák azonban rendkívül jó minőséget képviselnek, ráadásul nagyfrekvenciás hegesztőgéppel vagy forrólevegős illesztéssel is megmunkálhatóak.

Az Aka Digital Media átlátszó ponyvákból nagy készletet tart raktáron, így nagyobb mennyiség szállítása sem okoz számukra problémát. Sőt a vidéki ügyfelek kiszolgálásnak megkönnyítése végett futárszolgálattal szállítanak házhoz. Ebből egyértelműen látszik, hogy az átlátszó ponyva ár nem feltétlenül a legfontosabb kérdés, hiszen sokkal lényegesebb, hogy prémiumkategóriás terméket tudhatunk-e a magunkénak. Viszont, ha az Aka Digital Media kínálatából választunk, biztosan nem ér bennünket csalódás.