Egyéni sminktanácsadás profi szakembertől

Egyéni sminktanácsadás

Azt mondják, hogy egy igazi hölgy sminkelés nélkül ki sem lép a lakásából. Pedig ezt ma már elég nehéz megoldani, hiszen reggelente alig van időnk magunkra, sokan csak hirtelen felkennek valamit az arcukra, mások egyáltalán nem festik ki magukat.

Ebből az következik, hogy nem tanuljuk meg az alapvető sminkelési szabályokat sem, tehát jól jön az egyéni sminktanácsadás szolgáltatása, ha rájövünk, hogy bizony a mindennapokban is szükségünk van szépítkezésre. Lehet jelentkezni sminkoktatásra a K&S Stúdióban, aminek az elérhetőségeit a kommunikacio-stilus.hu honlapon kell keresni.

A sminkoktatáson profi sminkeszközöket használtok és azt is megbeszélitek, hogy személyesen pontosan mire van szükséged az otthoni sminkkészítéshez. Amint megvannak az alapismeretek, már képes leszel elkészíteni magadnak a mindennapi sminket, de egy-egy fontos eseményre is felkészülhetsz egyedül, ugyanis nem lesz szükség arra, ötször letöröld, mert nem sikerült tökéletesre. Nagyon hasznos az egyéni sminktanácsadás, használd ki a lehetőséget!