Dual sim mobil minden üzletembernek

Dual sim mobil

Aki aktívan beleveti magát a munkájába, annak nem valószínű, hogy egy mobiltelefon elég. Azoknak, akik már megunták, hogy hol az egyik, hol a másik mobilt elfelejtik magukhoz venni, a dual sim mobil a megoldás. Az okostelefon gyártók általában dobnak a piacra legalább egy olyan szériát, amelyikben megfér két kártya egyszerre, egymás mellett.

Azonban nem mindegyikben funkcionál ez megfelelően. Ezért megfigyelhető, hogy egyes gyártók, a vásárlói igényeknek eleget téve, több dual sim-es készüléket gyártanak, hiszen jól fogy az tőlük. A pozitív visszajelzésnél nincs is jobb, hiszen ebből lehet tudni, hogy merre halad a világ. A dual sim mobil ma már nem nagy cikk, nem úgy, mint tíz éve.

Az a furcsa, hogy még mindig vannak gyártók, akik nem ajánlják fel ezt a felhasználóiknak. Szinte semmilyen hátránya nem származik neki belőle: egy helyre jönnek be a hívásai, amikor telefonálni szeretne, akkor a priori-nak megadott számmal fog tárcsázni és nem kell két készüléket hordoznia emiatt. Előbb vagy utóbb a dual sim mobil teljes mértékben átveszi majd a piacot.