A cukorlepény sörélesztőt tartalmaz

Cukorlepény online

A méhészkedés egy komplex tevékenység, ahol is a legprofibb eszközökkel, kellékekkel kell dolgoznia a méhésznek annak érdekében, hogy a lehető legtöbb mézet tudja kinyerni és közben a méheknek is a legjobb körülményeket biztosítsa.

A méhtakarmányra mindig maximálisan oda kell figyeljen a szakértő. A cukorlepény egy remek választás jelent, amelyik ha valóban magas nívójú, akkor többféle sterilizált virágport tartalmazó, kaptárkész fajta. A cukorlepény sörélesztőt tartalmaz a mézelő méhek serkentése és az ellenálló képességük fokozása érdekében. A jó cukorlepény ismérve az is, hogy magas flavonoid tartalommal rendelkezik, ami nosemosis ellen is nagymértékben segíthet. A produktum növényi eredetű fehérjét is kell tartalmazzon.

Hazánkban ez 1 kg-os kiszerelésben is kapható. A hozzáértők olyan cukorlepény mellett döntenek, amelyik méhészbarát és vákuumfóliázott kiszerelésben kapható. Arra pedig maximálisan oda kell figyelni, hogy ez a méz minőségét ne rontsa. A www.barzoo.hu oldalon igen kedvező áron szerezhető be.