Cégkivonat a legfrissebb adatokkal

Cegkivonat

Cégkivonat

Előfordulhat, hogy Ön bankszámlát szeretne nyitni vagy hitelre van szüksége. Ebben az esetben biztosan kell néhány dokumentumra, a cégkivonat pedig garantáltan szerepel a listán.

Látogasson el a hitelescegkivonat.com weboldalra, mert itt lehetősége nyílik a letöltésére! A papír minden esetben a legfrissebb információkat tartalmazza. Az adatok hitelességéről az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és Elektronikus Cégeljárásban közreműködő szolgálat gondoskodik.

A cégkivonat kifizetése többféle módon történhet. Amennyiben Ön bankkártya segítségével egyenlíti ki az összeget, akkor 60 percen belül a postaládájában lesz a dokumentum. Átutalásos fizetés esetén pedig igazolnia kell, hogy valóban elküldte a pénzt, így pedig azonnal megkaphatja a kívánt cégkivonatot.

A keresővel könnyen rátalálhat arra a vállalatra, amelyiknek az adataira kíváncsi. Csupán be kell írnia a nevét, az adószámát vagy a cégjegyzékszámát a megadott rubrikába. Szükség esetén angolul, németül vagy franciául is megrendelheti a dokumentumokat.