Budapest 3. kerületi lakás rengeteg zöldövezettel

Budapest 3. kerületi lakás

Budapest 3. kerületi lakás

Budapest egyik legcsendesebb, legnyugodtabb kerülete a 3-ik, vagyis Óbuda. Ókori látnivalókban bővelkedik, ezért történelmi jelentőségű, ami ezt a területet kedvelt turistacélponttá teszi. Budapest 3. kerületi lakás keresésénél egyvalamiben lehetünk biztosak. Jó környéken lesz, ami nyugodt, rengeteg zöldövezettel rendelkezik, így kisgyermekes családoknak kiválóan alkalmas.

A kisvárosi hangulatot idéző környéken igen magas négyzetméter árakkal kell kalkulálnunk. Ugyanis, aki Budapest 3. kerületi lakást szeretne, az nem is konkrétan a lakást fizeti meg, hanem azt a csendes környezetet, ahol felnevelheti a gyermekeit. Nem kell meglepődnünk azon, hogy nincs sok szórakozóhely a környéken.

Az egyetlen zavaró hatást az évente egyszer megrendezésre kerülő Sziget-fesztivál nyújthatja. De a Budapest 3. kerületi lakásért ezt talán el lehet viselni, ugyanis cserébe egész évben zajmentesen, zöld környezetben, akár történelmi romok mellett sétálgatva tölthetjük az életünk mindennapjait a párunkkal, családunkkal.