Bővíthető LEGO város minden apró részletével együtt

LEGO város

Ha sokrétű játékokról van szó, akkor a LEGO egyértelműen az elsők között szerepel, hiszen a végtelenségig bővíthető és számtalan lehetőség rejlik az apró építőelemekben. Építhető egész LEGO város is, hiszen a különböző szettekben mindenféle épület és jármű megtalálható, amelyekkel akár egy metropolisz is életre kelthető.

Sőt, az utca emberei, a hivatalnokok és a köztisztviselők is megjeleníthetőek, hiszen a LEGO város készletekhez minden esetben hozzáillő minifigurák is járnak. Építhető bevásárló központ, tűzoltóság, rendőrség, benzinkút, park, repülőtér, vasútállomás és még a bontási és építkezési területek, munkagépekkel és munkásokkal együtt is megvalósíthatóak, a minőségi és precízen illeszkedő kockákból.

A LEGO város folyamatosan épülhet tovább, akárcsak egy igazi település, hiszen rendszeresen jelennek meg újabb és újabb szettek, amelyekkel még tökéletesebbé és még részletesebbé tehető. Ha szeretné Ön is megajándékozni gyermekét az alkotás örömével, akkor a kreativkocka.hu oldalon máris beszerezheti az első részleteket a saját városához.