Babaolaj babáknak és mamáknak

A nyugtató hatású babaolaj

A nyugtató hatású babaolaj

A babákat rengeteg új inger éri egyetlen nap alatt, ami miatt még sokszor este is úgy pörögnek, hogy hiába álmosak nem tudnak elaludni. Ha babaolaj kíséretében, egy kellemes masszázzsal örvendeztetjük meg picinyünket, akkor segíthetünk neki ellazulni és lehet, hogy már a finom simogatás közben elalszanak.

A babaolaj önmagában is nyugtató hatású, sokszor még az illatával is ezt próbálják előidézni, így a legjobb, ha az esti fürdés után és alvás előtt alkalmazzuk. A gyermekek bőrére nagyon jó hatással van, ápolja és hidratálja, amit akár a saját kezünkön is tapasztalhatunk.

Nyugodtan használhatják az anyukák is, hiszen ha az érzékeny bőrű apróságoknak megfelelő, akkor a felnőttek bőrének is csak jót tehet. A babaolaj használatát már a pocakra is ajánlják, a hirtelen növekedés okozta striák elkerülése érdekében, de a száraz bőr kezelésében is vannak már pozitív tapasztalatok. Szerezze be Ön is ezt a nagyszerű kozmetikumot a kisbaba-pelenka.hu webáruházból és gondoskodjon a babája és a saját bőréről is!