Az új ember már köztünk jár

Az új ember

A jövő már itt kopogtat az ablakon, csak be kellene engednünk és kellő tudatossággal magunkhoz ölelni. A modern kor embere ennek ellenére szinte mindent elutasít, ami a fejlődés felé mutat. Sajnálatos módon a megszokás rabjaivá lettünk és nem is akarunk kimászni ebből a helyzetből. Az új ember ugyanakkor már nem kötődik a jelenlegi felfogáshoz, hanem azon jóval túllát.

Ha szeretnénk megtudni, hogy mégis mi rejtőzik bennünk, amiről még mi sem tudtunk, akkor eljött az idő! Az új ember című könyv számos elképesztő ismerettel bővíti a tudásunkat és a jelenkori dolgokat is más megvilágításba helyezi. Biztosan csak a munkára és a pénzköltésre, szenvedésre, nyomorúságra vagyunk hivatottak?

Az életünk csak 60-70 évnyi küzdelemről szól és semmi többről? Eljött az ideje, hogy felemelkedjünk és megismerjük a valódi határokat, amelyeknek még csak közelében sem járunk. Az új ember már itt van a küszöbön és érzi, hogy sokkal többet kellene tennie. Ne hagyjuk, hogy a terheink visszafogjanak bennünket, hanem vessük le azokat és legyünk mi magunk az új ember!