Az Akácfa utcában van az Acacia Hostel

Acacia Hostel

Acacia Hostel

Budapest a turisták egyik legkedveltebb célpontjának számít Európában. Ennek megfelelően számtalan hostel várja a világjárókat a főváros területén. Az Akácfa utcában lévő, http://acacia.insta-hostel.com/ oldalon megtekinthető Acacia Hostel senkinek nem okoz csalódást.

A városközpontból könnyen el lehet jutni a bulinegyedbe és a nevezetességekhez is, ezért sokan érdeklődnek a szállás iránt. A tisztasággal biztosan nem lesz itt gond, mert a személyzet igen nagy hangsúlyt fektet a takarításra.

A http://acacia.insta-hostel.com/ oldalon az is megtudható, hogy a wifi is kiválóan működik, ami remek hírt jelent a világháló szerelmeseinek. A felszereltségre sem lehet panasz, hiszen van konyha és lift is. Az igényes kialakításnak köszönhetően a vendégek szívesen térnek vissza ide.

A http://acacia.insta-hostel.com/ honlap adatai szerint a személyzet minden esetben segítőkész, amire bizony nagy szükség szokott lenni. A visszajelzések szerint az Acacia Hostel áraival sincsenek problémák. A barátságos atmoszférának hála, mindenkinek jó véleménye van a helyről.