A webáruház bérlése, nem zárja ki az egyediséget

Webáruház bérlése

Webáruház bérlése

Ha körülnéz a minibolt.hu referenciái között, meggyőződhet róla, hogy ahány webáruház, annyiféle megjelenésű, csak a struktúrájuk azonos, de a színviláguk – a hátterük, fejlécük, logójuk, menüsoruk, stb. – a webáruház „egyéniségére” van szabva, tükrözi a webáruház bérlését választó ügyfél ízlését és elvárását.

Mielőtt dönt, nem árt meggyőződni a webáruház kezelhetőségéről,  a termékek feltöltésének technikájáról, a  készletek, rendelések kezeléséről. Ha igényel egy tesztáruházat – költségmentesen – adunk hozzá egy felhasználói útmutatót. Feltölthet néhány terméket, felépíthet egy termékkategória listát és meggyőződhet arról, hogy az oldal adminisztrációja nem igényel különösebb számítástechnikai ismereteket.

Ha mégis bármiben segítségre van szüksége, ügyfélszolgálatunk a nap minden szakában elérhető emailben, skype-on, telefonon, természetesen szintén költségmentesen. A webáruház bérlése előtt ajánlatos a feltöltendő termékek leírását összegyűjteni, a termékek fotóit elkészíteni, ügyelni azok minőségére, mert a vásárlók megnyerése és megtartása szempontjából nem kis jelentőséggel bír az érzékletes jó minőségű termékfotó.  A termékek leírásánál is ügyelni kell a részletességre, ami a google-ban való megjelenés szempontjából fontos.