A speciális, szennytaszító damaszt anyag

vitrázs függöny

Vitrázs függöny

Akinek egy speciális függönyre van szüksége, amivel még ékesebbé lehet tenni az ablakot, illetve ki lehet zárni a napfényt és a kíváncsi tekinteteket, az csakis egy modell mellett dönthet. Ez pedig nem más, mint a vitrázs függöny. Ennek a mintája sokszor szakaszosan ismétlődik.

Illetve a minták mentén a függöny úgy vágható, hogy az szegést nem igényel. A hozzáértők a vitrázs függöny vágásakor mindig a minták után mennek, ezeket veszik alapul. Ha a Piramis cégtől megrendelt terméket eltérő méretekre is lehet vágni, akkor mindig telefonon egyeztetnek a munkatársak a kliensekkel a rendelés beérkezését követően.

Sohasem kezdenek el a kollégák egy új projektet úgy, hogy nem egyeztetnek a kuncsafttal. A vitrázs függöny egyedisége abban rejlik, hogy ezt a legtöbb esetben a nyílászáró alsó harmadában szokták elhelyezni. Akinek volt vagy van már ilyenje, az ugye tudja, hogy szépen mutat még akkor is, ha az ablak felső részét díszíti.

A vitrázs függöny főként vitrázspálca vagy kávéházi karnis segítségével rögzül az ablakkerethez. Műanyag ablakkeret esetén a vitrázspálca rögzítéséhez felragasztható, műanyag tappancsos rögzítő kampócskát tanácsos bevetni. De nem csupán függönyök mellett lehet dönteni a webboltban, hanem abroszok is beszerezhetők itt.

A felhasznált matéria a damaszt anyag is lehet. Miért szeretik ezt sokan? Nos, ez igazán tartós, egyszerűbben vasalható, mint más anyagok, illetve szépen is mutat. Ha valaki azt szeretné, hogy damaszt anyag alapú asztalterítője legyen, akkor mindenképp fel kell vegye a kapcsolatot ezzel a céggel. Miért jó választás ez?

Kétség sem fér hozzá, hogy ezzel a matériával csökkenteni lehet a mosások számát, hiszen a damaszt anyag remek szennytaszító tulajdonsággal bír. Ez kétszeresen igaz a teflonos modellekre. Ez ráadásul még egyéb áldásos tulajdonságokkal is rendelkezik.

Ilyen adottság az, hogy jóval inkább szín és mérettartóbb, mint a hagyományos matériából készült változatok. Azt is az előnyök közé kell sorolni, hogy a damaszt anyag igen változatos szín és méretválasztékot garantál. Ezért mindenki megtalálhatja azt a fajtát, amit régóta keres.