A repülőtéri parkolás abszolút megéri

Jó döntés a repülőtéri parkolás

Jó döntés a repülőtéri parkolás

A nyaralásnak az egyik kérdése, hogy miként jusson ki valaki a reptérre. Taxi, tömegközlekedés, repülőtéri parkolás mind opció lehet, de még az is, hogy valakit megkérünk rá, vigyen ki és jöjjön értünk.

A legkényelmesebb természetesen az, hogyha az ember a saját autójával megy ki, majd egy jól őrzött parkolóban hagyja, amíg visszatér az országba. Nyilván nem ez a legolcsóbb opció, de senkinek nincs kedve bőröndökkel felszerelkezve buszozni.

Szerencsére, a repülőtéri parkolást üzemeltető cég igyekszik minél jobb áron kínálni a helyeket, sőt, a visszatérőknek még további kedvezményeket is ad. Több, különböző kategóriájú parkolóhelyeket kínál, így azok is igénybe tudják venni a repülőtéri parkolás szolgáltatását, akiknek nem áll módjában nagyobb összeget kifizetni érte.

Az árkülönbség pedig csak a termináltól való távolságból adódik, így az olcsóbb helyek csak egy kis plusz sétát igényelnek. Ezáltal pedig csekély többletköltséggel kell számolni, amit szinte bárki ki tud gazdálkodni, minden megterhelés nélkül.