A beacs flag igazán hatékony eszköz

Strandzászló a jó reklámért

Strandzászló a jó reklámért

A városban sétálva vagy éppen egy sporteseményre kilátogatva sokszor láthattunk már fura alakú zászlókat. Ezek igazából reklámeszközként felhasznált termékek, amelyeket a strandzászló névvel szoktak illetni. Elnevezésük ellenére nem csak a partokon szoktak megjelenni, de itt nagyon gyakoriak. Ez abból adódik, hogy kimondottan könnyen hordozhatóak, és a szél hatására kellemes élményt tudnak nyújtani. Figyelembe kell azonban venni, hogy nehogy elfújja őket az élményt adó időjárási tényező, ezért gondoskodni kell a megfelelő rögzítésről.

Ezt gyárilag olyan módon oldják meg, hogy adnak velük egy zászló méretétől függő, bizonyos nagyságú műanyag tartályt, amit fel tudunk tölteni adott mennyiségig vízzel. Ebbe aztán belehelyezzük a rudat, amire kifeszítjük a zászlót. A strandzászló rúdja többféle méretben kapható, annak függvényében, hogy milyen helyen akarjuk kitenni. Vegyünk példának egy tenger- vagy tóparti sétányt, ahol mindenféle árusok, napágyak hevernek szerteszét. Ilyen alkalmakkor érdemes a leghosszabb, akár ötméteres formát kiválasztani, hogy akár már messziről láthassuk, hogy azon a helyen mi kapható.

Amennyiben viszont egy városi sétálóutca képét akarjuk kicsit feldobni egy vagy több beacs flag jelenlétével, akkor már nem kimondottan van szükségünk sokméteres rudakra, hanem elég lehet a kisebb, két méter magas változat is. Annak ellenére, hogy beltérben és kültérben egyaránt használható, érdemesebb lehet inkább a szabadtéri rendezvényeken felállítani, itt ugyanis a szél segítségünkre van a reklámozásban. Úgy van kialakítva, hogy feszesen álljon, és látható legyen rajta minden, amit felviszünk.

Leggyakrabban két formában szokták kialakítani, ami az uszony és a csepp alak. Ezeket az alakzatokat érdemes figyelembe venni, amikor megtervezzük a beacs flag számára a reklámot, ami állhat képből és szövegből is egyaránt. Bármilyen értékesítésekkel vagy szolgáltatással foglalkozunk és szoktunk kitelepülésekre járni, érdemes befektetni ilyen elemekbe, mert nagyon könnyen szállíthatóak és nagyon hatékony figyelemfelkeltő termékként működnek, ami vonzza az emberek tekintetét.