Nem megfizethetetlen a paróka ár

Paróka ár

Paróka ár

A legtöbb esetben valamilyen egészségi probléma hatására van szükség póthajra, amikor a beteg a kezelés miatt nagyszabású hajhullással szembesül. Voltaképpen ez volna a kisebbik baj, a paróka ár ugyanis a megfizethető kategóriába tartozik, a lényeg, hogy eredményes legyen a kezelés és a beteg személy legyőzze a kórt.

Igazán sokféle paróka vásárolható meg a rosehairstudio.hu webáruházból, ahol szintetikus és valódi hajból készített fajták egyaránt szerepelnek a kínálatban. A végösszeg tartalmazza a kívánt fazon kialakítását is.

A weboldalon még több információ található a paróka ár tekintetében, ezért érdemes ott tájékozódnia, ha Önnek is szüksége van póthajra. De az oldalon található telefonszámok valamelyikén szintén érdeklődhet, ha kérdése volna.

Elmondható, hogy a szintetikus típusok esetében a paróka ár alacsonyabb, mint a természetes, valódi hajból előállított példányoknál. Előbbiek 50 és 150 ezer Ft között vannak, míg utóbbiak 300 és 600 ezer Ft között mozognak. Eléggé változatos tehát a paróka ár, így Ön dönti el, hogy melyik modellt választja.