MTZ gumi nagy recékkel

Strapabíró traktor gumik

Strapabíró traktor gumik

A traktorokat kifejezetten nehéz terepre tervezték. A sáros szántóföldről lehetetlen lenne kiszabadulni, azonban az MTZ gumi biztos segítséget nyújt ebben. A hatalmas recéknek hála, a traktor nem fog elakadni még a legdurvább körülmények között sem.

A webáruház kínálatában egyaránt megtalálhatóak az MTZ gumi első és hátsó változatai. Ebben az esetben kiemelten fontos a minőség, mivel senki sem szeretne félévente, évente gumit cserélni az MTZ-n.

Az abroncs tervezésekor a mérnökök figyelembe vették, hogy ezek a munkagépek a változó tulajdonságú földeken is képesek legyenek haladni. Az aratás, vetés és az egyéb munkálatok kivitelezhetetlenné válnának, hogyha a traktoron nem lenne MTZ gumi.

Így már biztosak lehetünk abban, hogy a munka megszakítás nélkül haladhat, mert a kerekekkel nem lesz semmi gond. Ez nem az a fajta abroncs, amit egy éles kavics csak úgy kiszakít. Szinte elpusztíthatatlannak számít és megállja a helyét a legzordabb körülmények között is. A használatával gyorsabb és hatékonyabbá válik a munka.